• Sandagervej 18B, DK-5854 Gislev

KULFIBER

Kulfiber, der er et naturprodukt, har siden 1998 været et naturligt materialevalg for SMEL Industry. Vi anvender i dag de nyeste teknikker indenfor vacum infusion og prepeq.

SMEL Industry har adgang til Europas største autoklave på Ø3000×5000 blandt 2 andre, hvoraf den ene er vor egen.

Vi bruger i dag kun den bedste kvalitet af kulfiber til vores produkter og værktøjer.

 

Kulfiber hos SMEL INDUSTRY ApS

Kulfiber til udafbejdelse af bla. produkter og værktøjer.
SMEL INDUSTRY ApS er den virksomheden man bør kontakte når det drejer sig om kulfiber produktion. Her på vores hjemmeside finder du masser af information omkring kulfiber udafbejdelse, bearbejdning af produkter og værktøjer m.m.

Vi producerer og leverer stort set alt indenfor kulfiber produkter, værktøjer og tilbehør i hele Europa. Kontakt SMEL INDUSTRY ApS – Ring på tlf. 62 29 16 53

Her på siden kan du finde information om vores forskellige kulfiber projekter. Du er naturligvis velkommen til kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er altid klar til, at hjælpe dig specifikke informationer.

SMEL INDUSTRY ApS er beliggende i 5854 Gislev, men vi servicere hele Europa.


Om Kulfiber
Kulfiber eller Carbon fiber er fibre med en diameter på ca. 5-10 mikrometer og består for det meste af carbon atomer. Kulfiber har adskillige fordele, herunder høj stivhed, høj trækstyrke, lav vægt, høj kemisk resistens, høj temperaturtolerance og lav termisk ekspansion. Disse egenskaber har gjort kulfiber meget populær inden for bl.a rum-, byggeri, militær, værktøjs udarbejdelse -og produktion, motorsport, hospitality og meget mere.

Kulfiber kombineres normalt med andre materialer til dannelse af en komposit. Når det gennemsyres med en plastharpiks og bages, danner den carbon-fiberforstærket polymer (ofte benævnt carbonfiber), som har et meget højt styrke-til-vægtforhold og er ekstremt stiv. Kulfibre er også sammensat med andre materialer, såsom grafit, til dannelse af forstærkede sammensætninger, som har en meget høj varmetolerance.

Kontakt os

Kontakt os gerne om din opgave, så laver vi et uforpligtende tilbud.